Containere Clorinare si statii de pompare a apei

Containere de clorinare si statii de pompare a apei containerizate

Containere de clorinare, sau cabine pentru clorinare fiecare adaptate situatiilor dumneavoastra, pot fi containere de clorinare avand diferite dimensiuni si dotari pentru alimentari mari de apa (3,5, sau 6m lungime) , sau cabine pentru clorinare, perfect adaptate statiilor de clorinare mici, totul se realizeaza la comanda, conform caietului de sarcini.

 

Containere clorinare de calitate!!!

Containere de Clorinare,   sunt destinate alimentarilor mari de apa, fiind de 6m lungime, simple sau compartimentate, dotate conform spcificatiilor fiecarui client in parte, cu tabla de aluminiu amprentata, sifoane de pardoseala, ventilatoare, curent 24V si alte dotari la cerere. Pot fi realizate si la lungimea de 3 sau 5m lungime, cu usa dubla, totul la comanda.

 

Cabinele pentru clorinare, usoare, mobile, robuste, sunt cabine destinate alimentarilor mici cu apa, caracterizate prin usurinta in instalare, ergonomie , sunt termoizolate si pot fi realizate la comanda la diferite dimensiuni sau la dimensiunile societatii noastre.

Statii de pompare, a apei , in containere, special realizate cu pardoseala intarita, sau fara pardoseala, pentru amplasarea pompelor instalatiilor de apa, mai mici sau mai mari, totul la comanda, adaptate dimensiunilor si functionalitatilor necesare, realizate la comanda la diferite dimensiuni sau la dimensiunile societatii noastre, avand posibilitatea se adaptam proiectul in functie de cerintele dumneavoastra