Containere Sebes

Containere birou Sebes - santier Sebes, containere de locuit Sebes

Containere Sebes

Containere Sebes ! Containere birou, vestiar sau sanitare la Sebes

Containerele, realizate de societatea noastra sunt containere modulare sau containere monobloc. Containerele modulare au un grad ridicat de termoizolare si au avantajul ca se pot uni intre ele astfel incat sa se obtina spatii largi cu diverse destinatii. Containerele monobloc sunt usoare, mobile, dar nu se pot uni cu alte containere si au un grad mai scazut din punct de vedere al termoizolatiei.

Oferim spre vanzare in Sebes toate modelele necesare: containere birou in Sebes, containere dormitor in Sebes, containere Sebes modulare, containere Sebes monobloc, containere de locuit in Sebes, case din containere in Sebes, containere sanitare in Sebes, containere de paza in Sebes, module de locuit in Sebes, statii de tratare Sebes, magazine Sebes, totul este disponibil in Sebes.

Containerele pot fi echipate si configurate de fiecare, astfel incat in functie de necesitatile dumneavoastra ne adaptam si putem instala: jaluzele exterioare, aparate AC, cnvectoare electrice, bai complet echipate, boilere, compartimentari diverse ect, totul pentru confortul dumneavoastra.

Containerele produse si comercializate de societatea noastra sunt de calitate ridicata, societatea noastra a implementat si mentine de peste 5 ani de zile standardele de calitate internationala ISO 9001, ISO 14001, si OHSAS 18001

Livrarea la Sebes o putem asigura noi atat cu camioane normale, sau cu camioane cu macara, in Sebes.

Tocmai ce am terminat livrarea containerelor la Sebes, containere santier ce deservesc un santier pentru cazara personalului santierului, dotate si livrate complet.

Fiecare container este dotat cu 4 paturi, asigurand cazarea personalului, sunt containere dormitor livrate la santier in Sebes, dotate cu usa metalica, fereastra oscilobatanta 800x1100, covor PVC, instalatie electrica completa, paturi metalice, convector electric.

Containerele sunt destinate santierului, sunt containere de santier, folosite ca dormitoare, asigurant toate conditiile de cazare pe santier pentru personalul aferent.

Containere Sebes

Containere de calitate in Sebes, si in toata Romania.

Modele diverse

Container Birou monobloc 2400E+TVA
Container birou monobloc, 6x2.43x2.55m dotat cu usa, fereastra rotobasculanta, covor PVC, instalatie electrica- 2400E+TVA
Containere birou modulare 2500E+TVA
Container birou modular, 6x2,43x2,55m dotat cu usa, fereastra rotobasculanta, covor PVC, instalatie electrica- 2500E+TVA.
Casa din 2 containere - 6900E+TVA
Casa din 2 containere, 29 mp, complet echipata cu covor PVC, dormitor, baie complet echipata, instalatie electrica - 6900E+TVA